Kjøp hjullaster og teleskoplaster

Hjem > Salg av anleggsmaskiner > Kjøp hjullaster og teleskoplaster

4 Hjulsstyrte hjullastere

Vi selger 4 hjulsstyrte hjullastere fra Kramer, i en rekke forskjellige vektklasser.  Uavhengig av bruksområde, enten det er lasting av stein og grus, håndtering av trelast eller snørydding, kan vi tilby rett hjullaster for jobben.

Kramer 5035
Hjullaster
1,8 t
Kramer 5075
Hjullaster
4,1 t

Leddstyrte hjullastere

Med en leddstyrt hjullaster fra Yanmar, får du en allsidig arbeidsmaskin som kan brukes til flytting og planering av masser, håndtering av tømmer og trelast og rydding av snø. Hjulasterene kan leveres med en rekke forskjellige tilbehør, som pallegaffel tømmerklo, snøfreser mm. alt etter hvilket bruksområde hjullasteren er tiltenkt. Med en ny Yanmar hjullaster får du en pålitelig maskin med lave drivstoffsutgifter.

Yanmar V70S
Hjullaster
5,4 t
Yanmar V80
Hjullaster
4,9 t
Yanmar V100
Hjullaster
5,8 t

Teleskop hjullaster

En teleskop hjullaster fra Karmer er en fleksibel maskin som gir deg ekstra rekkevidde.

Kramer 8065T
Teleskoplaster
4,4 t
Kramer 5085T
Teleskoplaster
5,5 t
Kramer 8095T
Teleskoplaster
6,0 t

Kjøp hjullaster

Vi tilbyr vi salg av hjullastere og teleskoplastere fra Kramer og Yanmar, samt ettermarked med deler, service, reparasjon og garanti.

Våre hjullastere er pålitelige og fleksible maskiner som kan jobbe effektivt og sikkert under alle arbeidforhold. Enten du har behov for en maskin for å flytte paller på anleggs og lagerområder, snømåking eller flytting av tømmer på krevende terreng har vi rett maskin for jobben. Kontakt oss så hjelper vi deg å velge en hjullaster tilpasset ditt behov.

Apeland Maskinservice leverer hjullastere og teleskoplastere til kunder på hele Haugalandet. Karmøy, Haugesund, Sveio, Tysvær, Vindafjord, Etne og Ølen.