Kjøp gravemaskin og minigraver

Hjem > Salg av anleggsmaskiner > Kjøp gravemaskin og minigraver

Minigraver < 6 tonn

Minigravere fra Yanmar er velegnet for landskapsarbeid og mindre gravejobber i trange byområder og boligstrøk. Vi kan tilby en rekke forskjellige minigravere fra 1,2 tonn til 5,8 tonn, under finner du et lite utvalg av populære minigravere vi har levert til kunder på Haugalandet. For en fullstendig oversikt over hvilke minigravere vi kan levere, ta kontakt med oss. Uansett prosjekt leverer vi det riktige maskinen for jobben.

Yanmar SV26
Minigraver
2,7 t
Yanmar ViO50-6
Minigraver
4,9 t
Yanmar vio23-6
Minigraver
2,4 t
Yanmar ViO12
Minigraver
1,2 t

Gravemaskin > 6 tonn

Gravemaskiner fra Yanmar er arbeidsjern av høy kvalitet som tåler utfordrende forhold. Gravemaskinene kan leveres med en rekke forskjellig hydraulisk utstyr som hammere, klyper og sakser. Hvis du er på utkikk etter en driftssikker gravemaskin med lave diftskostnader leverer vi en rekke modeller for de fleste bruksområder.

Yanmar SV100-2
Gravemaskin
9,7 t
Yanmar ViO80-1
Gravemaskin
8,1 t

Hjulgraver

Hvis du har behov for en mobil gravemaskin, er en hjulgraver et godt alternativ. Hjulgravere  er enkle å manøvrere, og du kan raskt og enkelt kan flytte dem mellom forskjellige arbeidsområder. En hjulgraver er spesielt godt egnet for veiarbeid, og på underlag hvor lavt marktrykk ikke er nødvendig.

Yanmar B110W
Hjulgraver
11 t
Yanmar B95W
Hjulgraver
9,5 t
Yanmar B75W
Hjulgraver
7,5 t

Kjøp gravemaskin og minigraver

Som lokal forhandler for importør H&H Maskin AS tilbyr vi salg av de anerkjente merkene Kramer og Yanmar, samt ettermarked med deler, service, reparasjon og garanti.

Minigravere fra Yanmar er velegnet for landskapsarbeid og mindre gravejobber i trange byområder og boligstrøk. Vi kan tilby en rekke forskjellige modeller fra 1,2 tonn til 12 tonn, her finner du et utvalg av populære minigravere vi har levert til kunder på Haugalandet. For en fullstendig oversikt over hvilke minigravere og gravemaskiner vi kan levere, ta kontakt med oss. Uansett prosjekt leverer vi det riktige maskinen for jobben.

Apeland Maskinservice leverer minigravere og gravemaskiner til kunder på hele Haugalandet. Karmøy, Haugesund, Sveio, Tysvær, Vindafjord, Etne og Ølen.